Moderne serre in Rotterdam

Met het verwijderen van de bestaande gevel en het bouwen van deze serre-aanbouw kregen de bewoners meer ruimte. Zo is er nu in de woonkamer is ook ruimte om te ontspannen en om gezamenlijk te dineren.

Moderne serre in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij deze moderne serre-aanbouw gerealiseerd. De bestaande gevel is verwijderd en deze moderne serre is ervoor in de plaats gebouwd. De serre is goed geïsoleerd en heeft isolatieglas HR ++. De wanden en plafonds zijn gestuukt waardoor er binnen geen overgang meer te zien is van woning naar serre. Bij de buitendeuren zijn horren geplaatst, zo kunnen de draai-kiepramen in alle seizoenen geopend worden. Ook zitten er ventilatieroosters aan de bovenzijde van de draai-kiepramen.

De zwarte schuifpui met het grote raampartij geeft veel licht in de woning. In het plafond is een zwarte lichtstraat geplaatst. Dit model lichtstraat noemen wij een schilddak. Met een schilddak kiest u voor optimale lichtinval in de woning. In het plafond zijn draaibare spotjes geplaatst. Zo is er ook licht in de avonduren.

Met de komst van de serre hadden de bewoners de mogelijkheid om de indeling van de woning te optimaliseren. De nieuwe indeling sluit namelijk perfect aan bij de behoeften van de bewoners: een plek om écht tot rust te komen.

Kunt u ook wel een serre gebruiken om in tot rust te komen? Neem contact op voor een adviesgesprek met een van onze verkoopadviseurs.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist