Moderne serre in Apeldoorn

Een geïsoleerde serre aanbouw is dé manier om extra ruimte aan uw huis toe te voegen. Geniet van veel daglicht in een serre met een lichtstraat en groot raampartij!

Moderne serre in Apeldoorn

Voor de bewoners van deze woning in Apeldoorn hebben wij een serre aanbouw gerealiseerd van 5,5 meter breed met een diepte van 3 meter. Het doel was om de ruimte in de keuken te vergroten. En het is zeker een gezellige plek geworden om met elkaar te dineren! Extra woonruimte is voor veel mensen een groot voordeel van een serre. Benieuwd naar nog meer voordelen van een serre?

De serre aanbouw is voorzien van verschillende elementen. De serre is gebouwd op een stevige fundering en is voorzien van goede isolatie en HR++ veiligheidsglas. Via de openslaande deuren kunnen de bewoners gemakkelijk in de tuin komen. Ook is er gekozen voor een lichtstraat in het model schilddak om de ruimte te voorzien van een maximale lichtinval. De vloer is voorzien van vloerverwarming en deze is aangesloten op het bestaande thermostaat. Kortom, deze geïsoleerde serre aanbouw is van alle gemakken voorzien!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist