Moderne serre in Langenboom

Dit project in Langenboom biedt de bewoners de perfecte uitbreiding op hun woning. Volop genieten van het weidse uitzicht vanuit een uiterst comfortabele plek. Lees verder om te ontdekken met welke specificaties deze serre gerealiseerd is.

Moderne serre met schuifpui in Langenboom

Allereerst is de bestaande pui verwijderd, zodat de serre aan de woning gebouwd kon worden. De aanbouw is voorzien uitstekende isolatie, vloerverwarming en een radiator om te zorgen voor een aangename temperatuur. De serre aanbouw is van binnen afgewerkt met verlichting, led spotjes en stucwerk. Aan de achterzijde is ook de buitenwand gestuct, naar wens van de bewoners.

Aan de buitenzijde van de serre is een dubbele boeilijst geplaatst, die een moderne en strakke uitstraling heeft. Op het dak is met een lichtstraat geplaatst in het model schilddak met een afmeting van 481 x 200 cm, voorzien van HR++ geïsoleerd dubbelveiligheidsglas. Hierdoor wordt de serre overspoeld met natuurlijk licht, wat een ruimtelijk gevoel creëert en maakt dat de keuken en het interieur van de serre goed tot zijn recht komen. Om een gemakkelijke doorloop naar de tuin te realiseren, zijn er drie dubbele schuifpuien van hardhout geplaatst. Dit biedt u de mogelijkheid om de serre gedeeltelijk te openen en het grote raampartij geeft een prachtig uitzicht op de tuin. De schuifpuien zijn voorzien van plissé hordeuren.

De serre aanbouw biedt genoeg ruimte voor een luxe keuken en stijlvolle eetkamer. Een ruimte die uitnodigt om te koken, dineren en te ontspannen. Dankzij het maatwerk ontwerp, de hoogwaardige materialen en de vakkundige realisatie kunnen de bewoners nog lang genieten van de stijlvolle en functionele uitbreiding van uw woning.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist