Moderne tuinkamer in Den Haag

Deze tuinkamer aan huis is voorzien van heaters, spotjes en een zadeldak lichtstraat. De glazen tuinkamer is sfeervol ingericht. Een heerlijke plek om te ontspannen!

Moderne tuinkamer in Den Haag

In deze moderne tuinkamer kunnen de bewoners optimaal van hun tuin genieten. De tuinkamer is opgebouwd uit een hardhouten constructie en glazen schuifwanden met steellook profielen. De profielen zijn voorzien van tochtstrips, die houden kou en regen buiten. Hierdoor kun je ook op regenachtige of koude dagen comfortabel van je tuin genieten.

Bij een tuinkamer is de ruimte is af te sluiten, maar niet geïsoleerd. Lees meer over het verschil tussen een serre en tuinkamer. Om de tuinkamer op koudere dagen warm te houden, zijn er heaters geïnstalleerd. De tuinkamer is ingericht als buitenkamer, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Het contrast tussen wit en zwart in de tuinkamer zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Spotjes maken het geheel af en zorgen voor sfeervolle verlichting. De tuinkamer is uitermate geschikt voor iedereen die meer én comfortabel buiten wil verblijven.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist