Klassieke tuinkamer in Amersfoort

Een vrijstaande tuinkamer voorzien van glazen schuifwanden en een schilddak lichtstraat. De tuinkamer is sfeervol ingericht en daarom ideaal voor ontspanning en culinaire genietmomenten.

Project details

Klassieke tuinkamer in Amersfoort

In deze vrijstaande tuinkamer kunnen de bewoners optimaal genieten van hun tuin. De tuinkamer is uitgerust met steellook glazen schuifdeuren voor een luxe uitstraling en een schilddak lichtstraat met zonwerend glas voor een maximale lichtopbrengst.

Het stijlvolle exterieur is verfraaid met een klassieke boeilijst. Binnenin vindt u een jacuzzi, buitenkeuken en een comfortabele loungebank; ideaal voor ontspanning en culinaire genietmomenten. Bovendien zorgen de zonnepanelen op het dak voor een duurzame energievoorziening. Deze klassieke tuinkamer biedt een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse drukte, in uw eigen achtertuin.

Tussen een tuinkamer en een serre zit verschil. In tegenstelling tot een serre is een tuinkamer volledig af te sluiten, maar niet geïsoleerd. Een serre is een geïsoleerde aan- of uitbouw, waarmee uw woonruimte wordt vergroot. Denk aan de uitbreiding van de woonkamer of keuken. 

Bij een tuinkamer kunt u de glazen schuifwanden gemakkelijk open zetten wanneer het mooi weer is. Is het te koud om buiten te zitten? Met een heater of een kachel kunt u de tuinkamer verwarmen. Een tuinkamer is daarom de ideale plek om te genieten van het buitenleven.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist