Industriële tuinkamer in Zwolle

Doe inspiratie op uit de houten gevelbekleding in combinatie met de zwarte details. Dat maakt deze tuinkamer een echte aanrader voor liefhebbers van minimalistisch design!

Industriële tuinkamer in Zwolle

Aan de achterzijde van de woning hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Deze tuinkamer is gebouwd tussen de woning en de schuur. Met een tuinkamer is een doorbraak niet nodig, maar voegt u wel meer ruimte toe aan uw woning. U kunt een tuinkamer dan ook zien als een goede overgang tussen huis en tuin. Benieuwd naar het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

In de tuinkamer is een luxe zithoek gecreëerd waar men met familie en vrienden kan zitten of heerlijk tot rust kan komen. De industriële tuinkamer is voorzien van veel daglicht door de grote lichtstraat en de glazen schuifwanden. De schuifwanden kunnen met zomers weer gemakkelijk open gezet worden. Voor wat warmte op koude momenten is een elektrische heater aan de tuinkamer toegevoegd. Heerlijk voor tijdens een knusse herfstavond!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist