Moderne tuinkamer in Elburg

Inspiratie opdoen voor een moderne tuinkamer met luxe accessoires? Bekijk dan dit project uit Elburg. Daar hebben wij een tuinkamer uitbouw gerealiseerd.

Moderne tuinkamer in Elburg

Een heerlijke plek om in te genieten van het buitenleven; dat hebben wij mogen realiseren bij deze moderne woning in Elburg. Benieuwd waarom wij dit project een tuinkamer noemen en geen serre? Lees dan meer over het verschil tussen een tuinkamer en een serre.

Een luxe tuinkamer biedt u het beste van beide werelden: het comfort van binnen, met het gevoel van buiten. De ruimte is voorzien van stroompunten, spotjes en heaters. De tuinkamer kan gemakkelijk veranderd worden tot een veranda door de glazen schuifwanden open te zetten.

De strakke boeilijst van de tuinkamer geeft een moderne uitstraling en sluit perfect aan bij de woning. Steellook glazen schuifwanden geven een ruimtelijk gevoel en zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Al met al is een moderne tuinkamer een waardevolle toevoeging aan elke woning. Het creëert niet alleen extra leefruimte, maar verhoogt ook de waarde van de woning.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist