Exclusieve serre met glazen dak in Den Haag

In Den Haag mochten wij een exclusieve serre realiseren met glazen dak. Het ontwerp van de serre sluit perfect aan bij het authentieke herenhuis en is geheel op maat gerealiseerd.

Exclusieve serre in Den Haag

Voor de bewoners van dit karakteristiek herenhuis hebben wij deze exclusieve serre gerealiseerd. De zijwand en achterwand van de serre zijn gestuct, maar de gevel waar de serre tegenaan is gebouwd, heeft zijn oorspronkelijke staat behouden. Dit geeft een mooi contrast tussen de woning en de serre. Door de open uitstraling van de serre komen de klassieke details van de woning goed tot zijn recht. In de pui van de aanbouw zijn karakteristieke details terug te zien die goed aansluiten bij de woning. De pui bestaat uit openslaande deuren, twee vaste glaspanelen en bovenramen.

Tijdens het eerste contact gaven deze klanten aan op zoek te zijn naar een serre met glazen dak. Meestal realiseren wij lichtstraten in onze serres, maar wanneer een glazen dak de wens is, dan is dat ook zeker mogelijk. Het glazen dak past perfect bij het exclusieve ontwerp en geeft een open uitstraling aan de serre. In het glazen dak is bekabeling aangelegd voor een lichtpunt, waardoor er een lamp bevestigd kan worden. Het glazen dak en het grote raampartij voorzien de serre van veel daglicht en een ruimtelijke uitstraling. In de geïsoleerde serre is vloerverwarming met een aparte thermostaat bediening aangelegd om comfortabel van de ruimte gebruik te kunnen maken.

Wilt u ook een serre laten realiseren die perfect aansluit bij uw wensen en bij de stijl van uw woning? Wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen in een adviesgesprek aan huis.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist