Inspiratie voor uw serre

Wanneer u op zoek bent naar een serre, kunt u nog wel eens verdwalen in de honderden mogelijkheden en stijlen waarin uw serre gebouwd kan worden. In dit artikel laten we u drie verschillende stijlen serres zien ter inspiratie.

Maatwerk landelijke serre met schilddak

Wat denkt u van een landelijke serre?

Een landelijke serre kenmerkt zich door natuurlijke tinten en is vaak van hout gemaakt. Bij landelijke serres werken we veel met (on)bewerkt hout. Het is belangrijk dat de stijl van uw serre overeenkomt met uw woning. Een landelijke serre bouwen we vaak bij woningen omgeven door veel natuur, met een grote tuin of in een landelijk dorp.

Is het buiten heerlijk weer? Met harmonicadeuren kunnen de deuren van de serre gewoon opengeklapt worden en ontstaat er een halfopen buitenverblijf. U kunt de serre natuurlijk helemaal inrichten zoals u wilt. De bewoners van deze landelijke serre kozen voor natuurlijke tinten, wat zorgt voor een rustig interieur.

Lees meer over landelijke serres
Moderne serre aan huis in Lelystad

Is een moderne serre wat voor u?

Wilt u graag inspiratie opdoen voor een moderne serre? De SerreSpecialist heeft al tientallen moderne serres gebouwd, waaronder deze. Zoals u kunt zien past de serre volledig bij de stijl van de woning. Een moderne serre wordt gekenmerkt door de strakke stijl. Ook bouwen we regelmatig serres met stalen kozijnen, wat het geheel een industriële en moderne uitstraling geeft.

En hoe richt u zo’n moderne serre nu in? De bewoners van de woning waar deze serre is aangebouwd, geven u alvast wat ideeën. Zij kozen voor om de wanden wit te schilderen, als contrast met de antraciete kozijnen. Met moderne verlichting, cognac stoelen en een aantal planten wordt het een huiselijk geheel. Een fijne plek om te verblijven!

Bekijk meer moderne serres
Klassieke serre met lichstraat, openslaande deuren en een open haard

Of is een klassieke serre meer wat voor u?

Een klassieke serre past bij vrijwel iedere woning. Een klassieke serre is meestal wit of crème en heeft veel rechthoekige of vierkante kleine raampje.

Inspiratie opdoen voor de inrichting? Denk aan mooie groene planten en natuurlijke houttinten in uw meubilair, zodat je buiten naar binnen haalt. Ook doet een kachel het altijd goed, niet alleen voor de warmte, maar ook voor de gezelligheid.

Ontdek meer over klassieke serres
Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Exclusief, Modern Gastenverblijf met stalen kozijnen

Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Op zoek naar een andere stijl?

Naast deze drie stijlen is er nog veel meer mogelijk. Elke serre is maatwerk, dus u kunt ook mixen met stijlen of een geheel andere stijl kiezen.