Wilt u een prachtige serre laten bouwen, maar bent u nog op zoek naar inspiratie? De SerreSpecialist heeft al diverse luxe serres gebouwd en voorziet u graag van wat inspiratie. Alle serres die u gaat zien zijn overigens op maat gebouwd. Helemaal afgestemd op de woning en de wensen van onze klant. Wilt u ook een luxe serre op maat? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

Inspiratie witte klassieke serre

klassieke serreKlassieke serre met harmonicadeuren Bloemendaal

Een klassieke serre past bij heel veel stijlen woningen. Het voordeel van een klassieke serre is dat deze nooit echt ‘uit’ gaat. Deze witte klassieke serre is gebouwd over de volledige breedte van de woning. Dankzij de harmonicadeuren is het ook mogelijk om een halfopen ‘veranda’ te creëren. Heerlijk tijdens warme zomerse dagen! Met de juiste aanleg van tuin en trottoir geeft u een klassieke serre de gewenste uitstraling.

Inspiratie exclusieve serre

Exclusieve serre te Zaandam-003Exclusieve serre te Zaandam-006Een serre is bij De SerreSpecialist exclusief wanneer deze groots is en rijk is uitgerust met toebehoren. Een exclusieve serre is uitgewerkt tot in de kleinste details. Deze serre heeft prachtige details bij de goot en de vele ramen zijn met zorg gemaakt. Leuk detail: de kleine raampjes bovenin zijn zwart, hierdoor wordt de serre en de woning met zwarte accenten één geheel. Ook deze serre heeft harmonicadeuren, hiermee kunnen de bewoners buiten naar binnen halen. Vanuit de exclusieve veranda heeft men een prachtig uitzicht over het water.

Landelijke serre inspiratie

Landelijke serre te Lunteren-002 Landelijke serre te Lunteren-008 Een heerlijk verblijf om in te ontspannen. Deze bewoners toverden hun landelijke serre om tot een gezellige zithoek. De serre past helemaal bij de woning in landelijke stijl. De boom naast de serre maakt het helemaal af! Dankzij een lichtstraat in het dak genieten de bewoners van veel natuurlijk licht.

Bekijk al onze projecten om nog meer serre-inspiratie op te doen. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een offerte opvragen voor een luxe serre bij De SerreSpecialist? Of hebt u een vraag? Wij staan voor u klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 2 =

Wanneer u op zoek bent naar een serre, kunt u nog weleens verdwalen in de honderden mogelijkheden en stijlen waarin uw serre gebouwd kan worden. In dit artikel laten we u verschillende stijlen zien en geven we ideeën voor de inrichting van uw luxe serre.

Allereerst; De SerreSpecialist maakt luxe serres helemaal op maat. Dus wilt u bijvoorbeeld een landelijke serre, van 3×6 meter met een lichtdak, vloer en kachel? En wilt u deze uitgewerkt hebben tot in de kleinste details of hebt u andere ideeën? Dat kan De SerreSpecialist voor u realiseren. Doe eerst inspiratie op of vraag direct een offerte aan:

Inspiratie landelijke serre

Een landelijke serre kenmerkt zich door natuurlijke tinten en is vaak van hout gemaakt. De serre die u op de foto ziet is wit met zwart, maar bij landelijke serres werken we ook veel met (on)bewerkt hout, zoals Douglas hout. En is het buiten heerlijk weer? Dan kunnen de deuren van de serre gewoon opengeklapt worden en ontstaat er een halfopen buitenverblijf. Het is belangrijk dat de stijl van uw serre overeenkomt met uw woning. Een landelijke serre bouwen we vaak bij woningen omgeven door veel bomen en/of natuur. U kunt de serre natuurlijk helemaal inrichten zoals u wilt. De bewoners van deze landelijke serre kozen voor natuurlijke tinten in combinatie met één accentkleur (blauw), waardoor er rust heerst in de serre.

Landelijke serre inrichtingLandelijke serre met kachelLandelijke serre

Ideeën Moderne serre

Wilt u graag inspiratie opdoen voor een moderne serre? De SerreSpecialist heeft al tientallen moderne serres gebouwd, waaronder deze. Zoals u kunt zien past de serre volledig bij de stijl van de woning. Een moderne serre wordt gekenmerkt door strakke vormen. Ook bouwen we regelmatig serres met stalen kozijnen, wat het geheel een industrieel moderne uitstraling geeft. En hoe richt u zo’n moderne serre nu in? De bewoners van de woning waar deze serre aan gebouwd is, geven u alvast wat ideeën. Zij kozen ervoor om één wand te behangen met een tropische print en op de andere wanden lieten ze één kleur daarvan terugkomen. Met moderne verlichting, rotanstoelen en gebreide poefjes wordt het een huiselijk geheel. Een fijne plek om te verblijven!

Moderne serre Moderne serre inrichting Moderne serre Moderne serre lichtdak

Inspiratie klassieke serre

Een klassieke serre past bij vrijwel iedere woning. Een klassieke serre is meestal wit of crème en heeft veel rechthoekige of vierkante kleinere raampje. De bewoners van deze serre kozen voor harmonicadeuren, die open kunnen tijdens warme dagen. Hierdoor is de serre multifunctioneel. Inspiratie opdoen voor de inrichting? Denk aan mooie groene planten en natuurlijke houttinten in uw meubilair, zodat je buiten naar binnen haalt. Ook doet een kachel het altijd goed, niet alleen voor de warmte, maar ook voor de gezelligheid. Ook wanneer u heel andere ideeën hebt, is dat mogelijk.

klassieke serre Klassieke serre inrichting klassieke serre klassieke serre

Ideeën andere stijlen

Naast deze drie stijlen bouwen we nog ‘exclusieve serres’ en ‘luxe serres’. Deze serres kunnen gebouwd worden in de hierboven beschreven stijlen, maar bij een exclusieve serre kunt u denken een serre van groot formaat, met enorm veel toebehoren of exclusieve materialen. In de praktijk zien we vaak dat er verschillende stijlen terugkomen in één serre.

Inspiratie opgedaan? Laat uw droomserre realiseren

Hebt u genoeg ideeën opgedaan voor een serre? De SerreSpecialist is bereidt u om te voorzien van nog veel meer inspiratie. We komen graag bij u langs om uw wensen te horen en om u te adviseren over de mogelijkheden. Hierna ontvangt u de tekening van uw luxe droomserre samen met de offerte. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf vrijblijvend en offerte te ontvangen.

Goed om te weten is dat De SerreSpecialist iedere serre helemaal op maat bouwt van A tot Z. Of het nu gaat om het regelen van een vergunning, de bouw zelf of het plaatsen van een kachel. Enkel de inrichting laten we aan u over, maar hier kunnen we u wel genoeg ideeën voor geven.