Klassieke serre te Zeist

Deze serre in Zeist heeft een aantal klassieke details. Bekijk maar eens de dubbele boeilijsten met sierklossen. De keuze in materialen en kleuren zorgt voor een mooie samenhang tussen de serre en de rest van de woning.

De serre in Zeist is aangebouwd aan de woning, waardoor een ruimte is ontstaan om te dineren. Zo kunnen ze vanuit de keuken doorlopen naar de goed geïsoleerde serre. Aan de buitenzijde van de serre zijn openslaande deuren geplaatst. Boven de vaste raamkozijnen zitten ventilatieroosters.

Het klassieke karakter van de serre ziet u onder andere terug in de dubbele boeilijsten met sierklossen. De witte pui geeft een mooi contrast met de gekleurde boeilijst. Ook is er een zinken regenpijp aan de zijkant van de serre geplaatst.

In het midden van de serre zit een lichtstraat. Er is hier gekozen voor een schilddak, deze geeft een maximale lichtinval aan de serre. Ook zijn er spotjes in het plafond geplaatst en is hangt er een hanglamp in het midden van de lichtstraat. Zo is er in de avond ook genoeg licht in de serre.

Wilt u ook genieten van een heerlijk diner in een gloednieuwe serre? Neem contact op met onze verkoopadviseur voor een adviesgesprek.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist