Waarom kiezen voor een houten serre?

Bij De SerreSpecialist zijn wij gespecialiseerd in het maken van houten constructies en het plaatsen van luxe houten serres.

Tuinkantoor

Waarom een houten serre laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een houten serre aan huis? Bij De SerreSpecialist zijn wij gespecialiseerd in het maken van deze houten constructies en het plaatsen van complete houten serres.

Het werken met hout is een bewuste keuze. Hout is een duurzaam materiaal en het heeft goede isolerende eigenschappen. Hout is gemakkelijk te bewerken en geeft ons de mogelijkheid om al uw wensen te realiseren. De stijl van de woning kan compleet nagebootst worden voor een luxe uitstraling.

 

Groot aanbod in houten serres

Het aanbod in serres van hout is groots te noemen. U kunt bij ons kiezen uit diverse stijlen en aanvullende opties. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke serre, een klassieke serre, een moderne serre, een luxe serre of een exclusieve serre. Door het gebruik van kwalitatieve houtsoorten kunnen wij ieder gewenst design realiseren. Bouw bijvoorbeeld een prachtige serre aan uw woning, waarin de stijl van uw huis wordt doorgetrokken. Alle karakteristieke eigenschappen van uw woning kunnen gekopieerd worden. Dat maakt onze serres van hout uniek.

Het is mogelijk om uw serre te voorzien van grote raampartijen. Een houten serre met glas geeft een goede verbinding naar de tuin en zorgt voor veel lichtinval. Deze specifieke serres met glas zijn dan ook erg gewild.

Uitbouw met glazen dak

Houten serres van goede kwaliteit

De serres van De SerreSpecialist zijn van hoge kwaliteit en worden allemaal op maat gemaakt.  Om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen werken wij met de beste materialen. Zo worden veel van onze serres gebouwd met Meranti of Mahonie hardhout. Deze houtsoorten zijn bekende tropische houtsoorten. Er wordt gekozen voor deze houtsoort vanwege de lange levensduur, de hoge kwaliteit en de brede inzetbaarheid. Het hout is te gebruiken voor zowel binnen- als buitentimmerwerk en gemakkelijk bewerkbaar. Dit zorgt ervoor dat wij voor onze klanten mooie en stevige houten serres kunnen bouwen.

Luxe serre met kachel

De inrichting van een serre aanbouw 

De inrichting van uw serre is erg afhankelijk van de stijl waarin de serre gebouwd is. Kiest u voor een landelijke serre? Maak dan gebruik van lichte kleuren en kies voor een stenen of een houten vloer. Een klassieke serre leent zich perfect bij een jaren ’30 woning. Gebruik in deze serre antieke meubels en rustige kleuren om de klassieke stijl compleet te maken. Bekijk vooral ook eens VTwonen voor inspiratie.

Wilt u graag een houten serre bouwen én een unieke toevoeging  aan uw serre op maat? Een open haard is een dan een goede optie! Vooral in een serre met glas is een open haard een ware blikvanger. Kijk voor inspiratie op onze pagina over het plaatsen van een haard in uw serre.

Bent u benieuwd naar de prijs van uw serre op maat?

De kosten lopen hierbij erg uiteen. De kosten van het totaalplaatje zijn afhankelijk van alle bijkomende wensen. Wilt u een offerte ontvangen? Of heeft u andere vragen over het plaatsen en de constructie van onze houten serres? Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zijn staan u graag te woord en denken graag mee.

Modern Moderne serre in Hoofddorp

Moderne serre in Hoofddorp

Exclusief, Klassiek exclusieve serre met glazen dak en klassieke details

Exclusieve serre met glazen dak in Den Haag

Modern Moderne serre in achtertuin

Moderne serre in Langenboom

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde projecten

Bekijk: voorbeelden houten aanbouw. Of het nu een moderne, klassieke of industriële serre is; het is allemaal mogelijk met hout.