Klassieke serre in Gorinchem

Een serre is een prachtige manier om extra leefruimte aan uw huis toe te voegen. Met deze klassieke serre met openslaande deuren creëert u niet alleen meer ruimte, maar ook een stijlvolle en lichte sfeer in huis.

Klassieke serre met openslaande deuren in Gorichem

Bij het bouwen van deze klassieke serre hebben we eerst de bestaande achtergevel verwijderd. Vervolgens hebben we een fundering geplaatst en vloerisolatie aangebracht. De rest van de serre is ook voorzien van kwalitatieve materialen om het tot een geisoleerde serre te maken. In het dak is een schilddak lichtstraat geplaatst. Deze lichtstraat heeft een elegante uitstraling en biedt veel lichtinval. In het gestucte plafond en in de boeilijst aan de buitenzijde zijn spotjes geplaatst.

Om de serre uitbouw aan te laten sluiten bij de stijl van de woning zijn klassieke details toegevoegd. Zo is er gekozen voor een dubbele boeilijst met sierklossen en zijn er glas in loodramen boven de deuren geplaatst. De openslaande deuren in de serre geven toegang tot de tuin en zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimte. De keramische vloertegels zijn duurzaam en passen goed bij het klassieke karakter van de serre.

Het donkere kozijn in de witte serre uitbouw zorgt voor een mooi contrast en maakt deze klassieke serre tot een echte blikvanger. Tot slot hebben is er ook aan de huisdieren gedacht: door het kattenluik kan de kat gemakkelijk het huis in en uit.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist