Klassieke serre te Bussum

Deze klassieke serre in een prachtige bloementuin geeft een goed voorbeeld van het verbinden van huis en tuin. De klassieke elementen geven een nostalgische en idyllische uitstraling aan de serre.

Klassieke serre te Bussum

Deze klassieke serre in een prachtige bloementuin geeft een goed voorbeeld van het verbinden van huis en tuin. De klassieke elementen geven een nostalgische en idyllische uitstraling aan de serre. In deze tuin hebben wij twee serres gerealiseerd. Een serre is gebouwd aan de woning vast. Deze serre heeft glas-in-loodramen en een dubbele boeilijst die doorloopt vanuit de woning. Ook zijn er spotjes in het overstek geplaatst. Door de gebouwde serre is er nu naast de keuken ruimte ontstaan voor een zithoek.

Daarnaast hebben wij in de tuin een vrijstaande serre gebouwd. Deze serre heeft harmonicadeuren en is in dezelfde blauwe kleur geschilderd als het huis. Ook zijn er twee lichtstraten in het midden van de serre geplaatst. Een ideale plek om te tuinieren!

Spreekt deze bouwstijl u aan? Neem contact op voor een adviesgesprek. Wij denken graag met u mee en geven advies op maat!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist