Moderne serre met lichtstraat in Maastricht 

Deze goed geïsoleerde serre in Maastricht is gebouwd in een moderne bouwstijl. De serre heeft een hoog raampartij, bestaande uit een aantal vaste deurpanelen en bijpassende schuifdeuren.

Moderne serre met lichtstraat in Maastricht

Deze moderne serre met lichtstraat sluit perfect aan bij het karakter van het woonhuis. De moderne bouwstijl, het strak afgewerkte overstek en de antraciete kleur maken de woning en serre tot één geheel. De bovenramen met roeden zorgen voor afwisseling in het raampartij. De tuin is te betreden door schuifdeuren. Naast de schuifdeuren zitten vaste deurpanelen, die gemaakt zijn in bijpassende stijl. Onder het glas zitten drie stapeldorpels. Doordat deze dorpels allemaal op dezelfde hoogte zitten, geeft dat een strakke uitstraling aan de serre.

Vanuit de serre heeft u een open en vrolijk uitzicht op de tuin. De lichtstraat zorgt voor meer daglicht in de ruimte. Er is hier gekozen voor een schilddak. De lichtstraat heeft twee stroompunten, zo kunnen er hanglampen boven de tafel geplaatst worden. Het strak afgewerkte plafond loopt door tot in het plafond in de woning. De serre is goed geïsoleerd, door de afwerking, isolatieglas HR ++ en de bitumen dakbedekking.

Interesse in een moderne serre? Neem contact op voor een adviesgesprek op maat. Wij denken graag met u mee!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist