Moderne serre met overkapping in Leimuiden

Deze moderne serre met overkapping is een goed voorbeeld van het maatwerk dat wij leveren. De serre met overkapping is één geheel met de woning.

Moderne serre met overkapping in Leimuiden

Aan de woning is deze moderne serre aanbouw met overkapping gebouwd. De bestaande woning is opgebroken om een aanbouw met keuken te realiseren. In de doorgang zijn pilaren neergezet en er is een gang gebouwd om de bestaande woning met keuken te verbinden.

Om de aanbouw te voorzien van licht zijn er spotjes geplaatst in het plafond. De antraciete openslaande deuren maken het mogelijk dat je vanuit de keuken ook de tuin in kan. In zowel de deuren als de ramen zie je de roedes terug. Ook is aan de buitenzijde ook de boeilijst langs de gehele woning doorgetrokken. Aan de achterzijde van de aanbouw is een vlonder gebouwd tot aan de overkapping.

De overkapping is voorzien van houtkachel, waardoor met op koudere momenten ook van de overkapping kan genieten. Aan de buitenzijde van de aanbouw zijn horizontale red cedar gevelplanken geplaatst. Red cedar is een sterke houtsoort en daarmee erg geschikt als gevelbekleding. Een serre met overkapping biedt de bewoners de extra ruimte voor een ruime keuken en het genot van een heerlijke buitenplek.

Heeft u interesse in een serre met overkapping passend bij uw woning? Vraag een adviesgesprek aan. Wij bouwen uw serre geheel op maat.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist