Moderne serre met veranda in Leersum

Een prachtige uitbreiding van de woning én een heerlijke buitenplek: dat mochten wij realiseren bij deze woning in Leersum. Zo zijn de bewoners voorzien van een ruimere woning en kunnen ze vaker genieten van het buitenleven.

Moderne serre met veranda in Leersum

Aan de zijkant van de woning is een uitbouw gerealiseerd waarbij de bestaande buitenmuur deels verwijderd is. Zo worden de serre en de woning één geheel. Door het deels verwijderen van de buitenmuur en het toevoegen van de lichtstraat is de woning voorzien van veel daglicht. Er is dan ook gekozen voor schilddak. Dit model lichtstraat geeft een maximale lichtinval. De serre is onder andere voorzien van een fundering, goede isolatie en een aangelegde vloerverwarming. 

De houten schuifpui sluit goed aan bij de moderne uitstraling van de serre. De schuifpui zorgt voor een gemakkelijke doorgang tussen de serre en de veranda. Ook is het mogelijk om de schuifpui open te zetten om van het zonnetje te kunnen genieten of te genieten van wat frisse lucht.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist