Serre op maat

Ontdek de mogelijkheden van een serre op maat. Een serre die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Dat is kenmerkend voor De SerreSpecialist. Lees meer over de mogelijkheden van maatwerk en over onze werkwijze.

Gastenverblijf met stalen kozijnen

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van maatwerk

Op zoek naar een luxe serre helemaal voor u op maat gemaakt? Een serre die past bij uw woning en voldoet aan uw wensen? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het juiste adres! Al meer dan tien jaar bouwen we maatwerk serres voor onze klanten. We verzorgen het proces van A tot Z: van het ontwerp tot de realisatie. Uiteraard horen we wel graag uw inbreng bij het ontwerpen van de serre, maar ook dit kunt u geheel overlaten aan onze specialisten.

Timmerman veranda

Wat zijn de voordelen van een serre op maat? 

Het grote voordeel van serre op maat is dat alles speciaal voor u gemaakt wordt. Wij werken nooit met standaard maten, u krijgt altijd een maatwerk serre. Niet alleen qua afmetingen, maar ook het ontwerp en de mogelijkheden worden aan de hand van uw wensen samengesteld. Een van onze specialiteiten is het ontwerp tot in de details afstemmen op uw woning. Zo zijn uw serre en woning één geheel.

Maatwerk klassieke serre met klassieke ramen

In welke stijlen maken jullie een serre op maat? 

Bij ons is een serre op maat ook écht maatwerk. Dat betekent dat we graag een serre voor u bouwen in de stijl die u wenst. Dat kan een landelijke serre zijn met veel houttinten, een industriële serre met stalen kozijnen, een klassieke serre met witte dwarsbalken of een mix van deze stijlen. We kunnen de serre net zo exclusief maken als u zelf wilt.

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Exclusief, Modern Gastenverblijf met stalen kozijnen

Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Landelijk Klassieke serre te Den Haag

Landelijke serre in Den Haag

Ontdek de verschillende stijlen serres die wij maken

Wij maken serres die passen bij de stijl van uw woning: dat betekent maatwerk! Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde serres in verschillende stijlen.

Moderne serre met harmonicadeuren en een lichtstraat

Hoe gaan jullie te werk?

Onze werkwijze is als volgt: u kunt uw contactgegevens achterlaten op onze website. Wilt u eerst even bellen? Dat kan ook! Bel direct naar: 0342 – 219 073.

Na een oriënterend telefoongesprek, komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u de tekening samen met de offerte. Gaat u akkoord? Dan starten we met de realisatie!

Neem contact op