Wilt u graag een luxe serre helemaal op maat? Die is aangepast aan uw woning en voldoet aan uw wensen? Dat u helemaal zelf gaat over de materiaalkeuze en de kleur? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar bouwen we droomserres op maat voor onze klanten. We verzorgen het proces van A tot Z, wat betekent dat u niets hoeft te regelen. Zelfs geen vergunning. Uiteraard hebben we uw inbreng wel nodig bij het ontwerpen van uw droomserre. Hierbij staan uw wensen centraal.

serre stalen kozijnenStijlen serre op maat

Bij ons is een serre op maat ook écht een serre op maat. Dat betekent dat we graag een serre voor u bouwen in de stijl die u wenst. Dat kan een landelijke serre zijn met veel houttinten, een industriële serre met stalen kozijnen, een klassieke serre met witte dwarsbalken of een mix van deze stijlen. We kunnen de serre net zo exclusief maken als u zelf wilt.

Toebehoren serre op maat

We komen altijd vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Onze ervaren adviseur hoort graag uw wensen en voorziet u van advies. Hierbij kijken we altijd goed naar de stijl van uw huidige woning. Ook kunnen we vele extra’s inbouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kachel, een schuifpui, een vloer, of harmonicadeuren. Hiermee creëert u een luxe serre op maat die van alle gemakken is voorzien.

Werkwijze De SerreSpecialist

Onze werkwijze is als volgt: u kunt uw contactgegevens achterlaten op onze website of direct een offerte opvragen. Wilt u eerst even bellen? Dan kan ook! Laat een terugbelverzoek achter op onze website of bel direct naar: 0342 – 435 840. Hierna komen we persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Vervolgens ontvangt u de tekening samen met de offerte. Gaat u akkoord? Dan starten we met de realisatie!

Wilt u graag een serre op maat? Neem vrijblijvend contact op met De SerreSpecialist.