Uitbouw jaren 30 woning

Bent u eigenaar van een jaren 30 woning? Heeft u de wens voor een uitbouw in passende stijl? Kies dan voor de diensten van De SerreSpecialist. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren uw complete serre.

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Unieke uitbouw voor uw jaren 30 woning

Met veel plezier maken wij voor u een serre in de stijl van uw bestaande woning. Zo vormen serre en woning één geheel. Om dit te realiseren nemen wij de stijl van uw woning, met de klassieke elementen van de jaren 30, over in de uitbouw. Denk hierbij aan de glas-in-lood ramen, overstekende dakspanten, paneeldeuren en tegelwerk. Ook is het mogelijk om ensuite deuren te plaatsen om een afscheiding te creëren tussen de verschillende woonruimten. Welke klassieke details wilt u graag terugzien in de uitbouw van uw jaren 30 woning?

 

klassieke serre

Inspiratie voor uw uitbouw jaren 30 woning

De SerreSpecialist is al meer dan tien jaar actief en heeft in de afgelopen jaren vele buitenverblijven mogen realiseren. Bent u op zoek naar voorbeelden van een klassieke woning uitbouw? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan. Of bekijk deze klassieke serre in Amsterdam. Het ontwerp van deze serre sluit precies aan op de woning. Met borstwering, openslaande deuren, glas-in-lood ramen en dubbele sierlijsten hebben wij er alles aan gedaan om een passende uitbouw te maken voor deze jaren 30 woning. De details maken de serre uniek. Met veel plezier maken wij voor u ook een aanbouw voor uw woning! Naast onze klassieke serres bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een  landelijke serre, moderne serre of industriële serre.

Serre klassiek

Een uitbouw of een aanbouw?

Kiest u in uw situatie voor een uitbouw voor uw jaren 30 woning? Of heeft een aanbouw uw voorkeur? In iedere situatie zal een andere keuze passend zijn. Om uw keuze makkelijker te maken hebben wij een team van experts klaarstaan. Zij denken graag met u mee, luisteren naar uw wensen en voorzien u van vakkundig advies. Door middel van een professioneel ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Natuurlijk kunnen er aanpassingen uitgevoerd worden aan het ontwerp.

Meer weten over het plaatsen van een uitbouw aan uw jaren 30 woning? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord en bekijken samen met u uw unieke uitbouw. In samenwerking met onze professionele ontwerpers wordt er een passend ontwerp gemaakt voor uw woning. Neem telefonisch contact op of vraag een adviesgesprek aan.

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Klassiek, Luxe Klassieke serre met harmonicadeuren bij een klassieke huis

Klassieke serre in Bloemendaal

Modern serre lelystad

Moderne serre in Lelystad

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Modern Moderne serre met lichtstraat te Maastricht

Moderne serre met lichtstraat in Maastricht 

Bekijk hieronder onze gerealiseerde projecten