Serre uitbouw: wat kost het?

Wilt u graag wat extra leefruimte aan uw woning toevoegen? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt De Serre Specialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen.

Moderne serre aanbouw met openslaande deuren in Apeldoorn

Hoeveel kost een serre uitbouw?

De kosten van een serre hangen af van de materiaalkeuze, arbeidskosten, formaat, type, soort woning en uw wensen. De materiaal kosten zijn vaak zo’n 60% van het bedrag. Het hangt er wel van af wat voor serre u wilt, uit welke mogelijkheden die bestaat en hoeveel arbeid er verricht moet worden.

Een ongeïsoleerde serre zoals een kunststof serre valt bijvoorbeeld in een lagere prijsklasse. Maar de vraag is of dat een duurzame keuze is? Over het algemeen is een kunststof serre minder sterk, kunt u de ruimte niet in alle seizoenen gebruiken en is er meer kans op lekkage. Ook voegt deze serre minder waarde toe aan uw woning en heeft het een hele andere aanblik en beleving dan een stijlvolle en geïsoleerde serre van exclusief hout.

Al met al is dus heel lastig om van tevoren prijzen te geven, aangezien deze erg uiteenlopend zijn. De prijzen van een serre beginnen vaak vanaf €40.000 en lopen op tot over de €80.000. Onze serres zijn dan wel van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en worden door vakmensen gerealiseerd.

Wij geven u graag een advies op maat, wat bij u past. Net zoals we een serre graag op maat bouwen! Aan de hand van een adviesgesprek maken wij een offerte op. Wel kunnen wij u van tevoren een prijsindicatie geven aan de hand van uw wensen.

Vraag een prijsindicatie op
Serre aanbouw met moderne kozijnen

De stijl van uw serre uitbouw

De uitbouw serre wordt zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Voordat we aan de slag gaan met een tekening komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp, waarop ook altijd uw woonhuis staat. Zo kunt u gemakkelijk zien of het eindresultaat naar wens is.

De serre uitbouw maken we zoals u het voor ogen hebt. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke serre met vloer en glazen schuifwanden? Deze en andere wensen realiseert De SerreSpecialist graag voor u.

Personeel De SerreSpecialist

Maak kennis met De SerreSpecialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatwerk serres? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het goede adres. Zorgvuldig nemen we al uw wensen door en creëren we uiteindelijk een serre uitbouw of aanbouw helemaal naar uw wens. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hierbij voorop.

Wij realiseren uw serre en alles hieromheen volledig, zodat u hier geen omkijken naar hebt. Wilt u graag uw wensen eens vrijblijvend doorspreken? Een van onze specialisten staat voor u klaar.

Lees meer over onze werkwijze

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld