Serre aanbouw met schuifpui

Wilt u graag wat extra ruimte aan uw woning toevoegen? Denk dan eens aan een serre aanbouw met schuifpui. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos bij de SerreSpecialist.

Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Is een serre aanbouw met schuifpui wat voor u?

Wilt u graag wat extra ruimte aan uw woning toevoegen? We maken uw luxe serre aanbouw met schuifpui helemaal voor u op maat. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, materiaalkeuze en toebehoren De SerreSpecialist realiseert het graag voor u.

Het voordeel van een serre is dat u extra leefruimte aan uw woning krijgt. Als u kiest voor een schuifpui, creëert u een open en zonnige ruimte. De deuren gaan hier niet ten koste van het raampartij. Op zomerse dagen kunt u de schuifdeuren gewoon open laten staan, waardoor buiten en binnen één geheel wordt. Ook nemen de deuren wanneer ze open staan niet meer ruimte in. Daarmee is een schuifpui ook erg geschikt bij een kleine tuin of terras.

Luxe serre met lichtstraat en schuifpuien

Welke stijl serre aanbouw past bij uw woning?

Er zijn veel mogelijkheden voor de stijl van de serre. Zo kunt u gaan voor een landelijke serre, klassieke serre, moderne serre of een luxe serre. In de praktijk bouwen we ook vaak serres met een mix van deze stijlen, dus u hoeft er niet per se een te kiezen. Ook als u nog geen concreet idee heeft, kunnen wij een ontwerp voor u maken. Of scroll eens door Pinterest voor inspiratie.

Meer weten? Neem contact met ons op. De SerreSpecialist bouwt graag uw luxe aanbouw serre met schuifpui op maat. Bij het ontwerp en de bouw staan uw wensen centraal. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Magazine De SerreSpecialist

Meer inspiratie op doen?

Meer weten of onze mogelijkheden voor een serre aanbouw? Vraag onze online brochure aan.