Wilt u graag wat extra ruimte aan uw woning en de grens tussen buiten en binnen vervagen? Denk dan eens aan een serre aanbouw met schuifpui. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos bij de SerreSpecialist. We maken uw luxe serre aanbouw met schuifpui helemaal voor u op maat. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, materiaalkeuze en toebehoren, de SerreSpecialist realiseert het graag voor u.

Mogelijkheden serre aanbouw met schuifpui

De voordelen van een serre is dat u extra leefruimte aan uw woning krijgt en uw huis meer waard wordt. Als u ook een schuifpui laat aanbrengen, haalt u buiten naar binnen. Op zomerse dagen kunt u de schuifdeuren gewoon open laten staan. Er zijn veel mogelijkheden voor de stijl van de serre aanbouw met schuifpui. Zo kunt u gaan voor een landelijke-, klassieke-, moderne- of exclusieve serre. In de praktijk bouwen we ook vaak serres met een mix van deze stijlen.

Materiaalkeuze schuifpui

De SerreSpecialist biedt u diverse materiaalopties voor uw schuifpui aan:

  • Luxe kunststof schuifpui
    Wilt u geen terugkerend schilderwerk? Kies dan voor een luxe kunststof schuifpui. Tegenwoordig is dit onderhoudsvrije materiaal zo ontwikkeld, dat het bijna niet van echt hout te onderscheiden is.
  • Luxe houten schuifpui
    Een houten schuifpui heeft een meer gedegen uitstraling. We adviseren dit materiaalsoort vooral wanneer andere kozijnen van uw woning ook van hout zijn. Het voordeel van dit materiaal is dat u zelf de kleur kunt oververven en dat deze exact op maat te maken is.
  • Luxe aluminium schuifpui
    Dit is een ideale optie bij schuifpuien met een groot glasoppervlak. Het materiaal is overigens volledig onderhoudsvrij.

Contact over serre aanbouw met schuifpui

De SerreSpecialist bouwt graag uw luxe aanbouw serre met schuifpui op maat voor u. Bij het ontwerp en de bouw staan uw wensen centraal. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.