Wilt u graag wat extra leefruimte in of aan uw woning? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt de SerreSpecialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen. Ieder buitenverblijf is uniek en wordt helemaal op maat gemaakt. Uw wensen staan hierbij altijd centraal.

serre stalen kozijnenMogelijkheden serre uitbouw

De uitbouw serre wordt zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Voordat we aan de slag gaan met een tekening komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp, waarop ook altijd uw woonhuis staat. Zo kunt u gemakkelijk zien of de stijlen overeenkomen. De serre uitbouw maken we zoals u het voor ogen hebt. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke serre met vloer en glazen schuifwanden? Deze en andere wensen realiseert De SerreSpecialist voor u.

Stijlen voor serre uitbouw

In welke stijl wij uw serre uitbouw realiseren? Dat is helemaal aan u. Uiteraard willen we u hierover adviseren. De meest voorkomende stijlen zijn: klassiek, landelijk, modern en exclusief. Vaak is het ook een combinatie van meerdere stijlen. Iedere stijl wordt gekenmerkt door haar eigen materiaalsoort. Zo gebruiken we voor landelijke serre’s vooral eikenhout.

Over De SerreSpecialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatwerk serres? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het goede adres. Zorgvuldig nemen we al uw wensen door en creëren we uiteindelijk een serre uitbouw of aanbouw helemaal naar uw wens. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hierbij voorop. Wij realiseren uw serre en alles hieromheen (zoals een vergunning) volledig, zodat u hier geen omkijken naar hebt. Wilt u graag uw wensen eens vrijblijvend doorspreken? Een van onze specialisten staat voor u klaar. Wanneer u direct een offerte wilt, is dat uiteraard ook mogelijk.