Serre uitbouw: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u graag wat extra leefruimte aan uw woning toevoegen? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt De Serre Specialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen.

Industriele serre in Haarlem

Hoeveel kost een serre uitbouw?

De kosten van een serre hangen af van de materiaalkeuze, arbeidskosten, formaat, type, soort woning en uw wensen. De materiaal kosten zijn echter 70% van het bedrag. Het hangt er wel van af wat voor serre u wilt en uit welke mogelijkheden die bestaat.

Een standaard serre of een kunststof serre valt bijvoorbeeld in een lagere prijsklasse. Maar de vraag is of dat een duurzame keuze is? Over het algemeen is een kunststof serre minder sterk, voegt deze minder waarde toe en heeft het een hele andere aanblik en beleving dan een stijlvolle serre van exclusief hout.

Al met al is dus heel lastig om prijzen te geven, want er zitten wel veel verschil tussen de prijzen afhankelijk van uw wensen. Zo beginnen de prijzen van onze serres bij de €30.000 en lopen ze op tot over de €80.000. Onze serres zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit en wordt door specialisten gerealiseerd.

Wij geven u graag een advies op maat, wat bij u past. Net zoals we een serre graag op maat bouwen! Aan de hand van een adviesgesprek maken wij een offerte op. Wel kunnen wij u een prijsindicatie geven aan de hand van uw wensen.

Vraag een prijsindicatie op
Moderne serre met lichtstraat te Maastricht

De stijl van uw woning

De uitbouw serre wordt zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Voordat we aan de slag gaan met een tekening komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp, waarop ook altijd uw woonhuis staat. Zo kunt u gemakkelijk zien of het eindresultaat naar wens is.

De serre uitbouw maken we zoals u het voor ogen hebt. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke serre met vloer en glazen schuifwanden? Deze en andere wensen realiseert De SerreSpecialist voor u.

Maatwerk serres, tuinkamers en veranda's

Maak kennis met De SerreSpecialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatwerk serres? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het goede adres. Zorgvuldig nemen we al uw wensen door en creëren we uiteindelijk een serre uitbouw of aanbouw helemaal naar uw wens. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hierbij voorop.

Wij realiseren uw serre en alles hieromheen volledig, zodat u hier geen omkijken naar hebt. Wilt u graag uw wensen eens vrijblijvend doorspreken? Een van onze specialisten staat voor u klaar.

Lees meer over onze werkwijze

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld
Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De SerreSpecialist! Hoe kan ik u helpen?