Wilt u graag wat extra leefruimte in of aan uw woning? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt de SerreSpecialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen. Ieder buitenverblijf is uniek en wordt helemaal op maat gemaakt. Uw wensen staan hierbij altijd centraal.

Kosten van een serre uitbouw

De kosten van een serre hangen af van het materiaal dat je gebruikt, de arbeidskosten, het formaat, het type glas en het soort woning en of je echt kiest voor een luxe serre met verbetering van je wooncomfort. De materiaal kosten zijn echter 70% van het bedrag. Het hangt er wel van af wat voor serre je wilt en met hoeveel luxe. Een standaard serre of een kunststof serre valt bijvoorbeeld in een lagere prijsklasse, maar is minder sterk, voegt minder waarde toe en heeft een hele andere aanblik en beleving dan een stijlvolle serre van exclusief hout. Het is dus heel lastig om prijzen te geven, want het verschilt van €10.000 tot over de €30.000. Ook verhoogt een serre de waarde van uw huidige woning en zijn het daarom geen kosten. Wij geven u graag een advies op maat, wat bij u past. Net zoals we een serre graag op maat bouwen!

Vraag direct een offerte aan voor de kosten van uitbouw serre:

De voordelen van een serre zijn:

  • Meer ruimte in huis
  • Veel daglicht in huis halen
  • Genieten van de zon in alle jaargetijden
  • Vooral in najaar en vroeg voorjaar heb je de grootste voordelen ten opzichte van geen serre
  • Helpt voor sommige mensen zelfs tegen de najaar- en winterdip.
  • Extra m² toevoegen zodat men niet hoeft te verhuizen door ruimtegebrek
  • Meerwaarde voor totale woning creëren
  • Ruimte maken voor een woonkeuken
  • De aanblik van de woning/ gevel verrijken

 

De stijl van uw woning

De uitbouw serre wordt zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Voordat we aan de slag gaan met een tekening komen we langs voor een persoonlijk gesprek. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp, waarop ook altijd uw woonhuis staat. Zo kunt u gemakkelijk zien of de stijlen overeenkomen. De serre uitbouw maken we zoals u het voor ogen hebt. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke serre met vloer en glazen schuifwanden? Deze en andere wensen realiseert De SerreSpecialist voor u.

Stijlen voor serre uitbouw

In welke stijl wij uw serre uitbouw realiseren? Dat is helemaal aan u. Uiteraard willen we u hierover adviseren. De meest voorkomende stijlen zijn: klassiek, landelijk, modern en exclusief. Vaak is het ook een combinatie van meerdere stijlen. Iedere stijl wordt gekenmerkt door haar eigen materiaalsoort. Zo gebruiken we voor landelijke serre’s vooral eikenhout.

Over De SerreSpecialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van maatwerk serres? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het goede adres. Zorgvuldig nemen we al uw wensen door en creëren we uiteindelijk een serre uitbouw of aanbouw helemaal naar uw wens. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hierbij voorop. Wij realiseren uw serre en alles hieromheen (zoals een vergunning) volledig, zodat u hier geen omkijken naar hebt. Wilt u graag uw wensen eens vrijblijvend doorspreken? Een van onze specialisten staat voor u klaar. Wanneer u direct een offerte wilt, is dat uiteraard ook mogelijk.