Op zoek naar een serre aan huis?

Wij bouwen uw serre aan huis. Zo heeft u extra leefruimte en kunt u genieten op het uitzicht op uw tuin. Onze goed geïsoleerde serres zijn een echte toevoeging aan uw huis!

klassieke serre

Een serre aan huis voor meer leefruimte

Wat extra ruimte in of aan uw woning toevoegen? Hiermee kunt u eindelijk een extra zithoek creëren of gezellig tafelen met vrienden of familie. Klinkt dit als een droom voor u? Realiseer deze door het bouwen van een luxe serre aan huis. In de winter kunt u dit verblijf omtoveren tot een gezellige ruimte met veel daglicht. Als u openslaande deuren aan uw serre toevoegt, kunt u de serre aan huis in de zomer gebruiken als heerlijk buitenverblijf.

Wilt u een prachtige luxe serre? De SerreSpecialist bouwt uw luxe serre helemaal op maat aan uw huis. Samen met u bespreken we uw wensen en adviseren we u over de vele mogelijkheden. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het bouwen van serres op maat, hierdoor kunnen we u goed adviseren. Na een eerste ontmoeting gaan we aan de slag met de offerte en hierna ontvangt u ook de tekening.

Aanbouw met openslaande deuren

Wat zijn de mogelijkheden voor een serre aan huis?

Wilt u een serre met enorm veel licht? Dan adviseren we om een lichtstraat toe te voegen. Ook een schuifpui zorgen ook voor veel extra daglicht. Uiteraard kan uw serre goed geïsoleerd worden, waardoor het in de winter én in de zomer een aangenaam buitenverblijf is.

Hiernaast kunnen we nog vele extra opties toevoegen zoals een vloer, stalen kozijnen en harmonicadeuren. We leveren uw serre van A tot Z op, of het nu gaat om een vergunning of extra toebehoren. Zo hoeft u geen andere partijen in te schakelen en hebt u altijd een aanspreekpunt.

Laat een serre aan huis bouwen door De SerreSpecialist!

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld