Wat extra ruimte in of aan uw woning. Hiermee kunt u eindelijk een extra zithoekje creëren of tafelen in een oase van licht. Klinkt dit als een droom voor u? Realiseer deze door het bouwen van een luxe serre aan huis. In de winter kunt u dit verblijf omtoveren tot een gezellige ruimte met veel daglicht. Als u openslaande deuren aan uw serre toevoegt, kunt u de serre aan huis in de zomer inzetten als heerlijk buitenverblijf.

Veranda op maat

Serre aan huis bouwen

Wilt u een prachtige luxe serre? De SerreSpecialist bouwt uw luxe serre helemaal op maat aan uw huis. Samen met u bespreken we uw wensen en adviseren we u over de vele mogelijkheden. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het bouwen van serres op maat, hierdoor kunnen we u goed adviseren. Na een eerste ontmoeting gaan we aan de slag met een tekening en ontvangt u deze samen met de offerte.

Mogelijkheden serre aan huis

Wilt u een serre met enorm veel licht? Dan adviseren we om een lichtdak toe te voegen. Dit is een rechthoekig raam met ‘trappen’ in het dak. Het toevoegen van glazen schuifwanden zorgt ook voor veel extra daglicht. Uiteraard kan uw serre goed geïsoleerd worden, waardoor het in de winter én in de zomer een aangenaam buitenverblijf is. Hiernaast kunnen we nog vele extra opties toevoegen, zoals een vloer, stalen kozijnen en harmonicadeuren. We leveren uw serre van A tot Z op, of het nu gaat om een vergunning of extra toebehoren. Zo hoeft u geen andere partijen in te schakelen en hebt u altijd een aanspreekpunt.

Contact De SerreSpecialist

Laat een serre aan huis bouwen door De SerreSpecialist! Onze twaalf specialisten staan voor u klaar. Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie of een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. We spreken u graag.