Stalen serre

Wilt u een serre van staal laten bouwen in de industriële stijl? Deze stijl is de laatste tijd erg populair. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne, steellook serres.

Industriële serre met veel ramen en een lichtstraat

De industriële stijl van een stalen serre

Op dit moment is het gebruik van de industriële stijl voor woningen en inrichting erg populair. De kleuren zwart en grijs, gecombineerd met een betonlook en robuuste stenen zorgen voor een stoere, vaak minimalistische uitstraling. Deze veelgebruikte stijl is voor De SerreSpecialist één van de mogelijke stijlkeuzes. Hiernaast leveren wij ook buitenverblijven met een moderne, klassieke, landelijke of luxe uitstraling. Iedere stijl beschikt over zijn eigen kenmerken. Alle onderdelen voor de buitenverblijven worden door onze professionele medewerkers met de hand gemaakt. Daardoor kunnen wij uw stalen serre in ieder gewenst formaat leveren. Wilt u uw stalen serre als aanbouw of vrijstaand in uw tuin? Bij ons kan het allemaal!

Steellook stalen serre

Bij De SerreSpecialist ligt ons specialisme in het werken met hout. Wanneer wij het ontwerp maken voor een industriële stalen serre, realiseren wij die met een aluminium of houten steellook. Voor het creëren van het moderne uiterlijk van deze steellook serre maken wij gebruik van stalen serre profielen en veel glas. Deze smalle profielen worden geleverd in een donkere kleur en in combinatie met het gebruik van grote raampartijen. Zo ontstaat de bekende steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen ten opzichte van het gebruikt van staal. Hout bezit betere isolerende waarden en er worden minder schadelijke stoffen uitgestoten bij het bewerken van hout. Deze keuze voor hout boven staal is dus verstandig voor uzelf én voor het milieu.

Een industriële serre met zwarte ombouw en ramen

Industriële buitenverblijf en aanvullende mogelijkheden

Benieuwd naar eerder opgeleverde buitenverblijven in de moderne stijl? Bekijk dan eens deze industriële serre in Utrecht of deze industriële serre in Haarlem. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw zwarte serre aanbouw. Naast het ontwerp en de bouw van uw stalen serre verzorgen wij ook vele extra mogelijkheden om uw buitenverblijf compleet te maken. Maak uw stalen serre compleet door het toevoegen van een lichtstraat, geïsoleerde vloer en een open haard. Onze medewerkers denken graag met u mee en voorzien u met veel plezier van passend advies.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze steellook serres met of één van onze andere buitenverblijven? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Magazine De SerreSpecialist

Brochure aanvragen

Vraag gratis onze inspiratiebrochure aan voor het het bekijken van onze buitenverblijven en de vele mogelijkheden.